Hiánypótló könyv az óceánjárók világáról

Tudta Ön, hogy hány utast szállít a világ legnagyobb luxus óceánjárója? Hogy hányféle szórakozási lehetőséget kínálnak a cruiserek az óceánon? Hogy mibe kerül egy ilyen több emeletes vízi kisváros? Hogy milyen finomságokat kóstolhatunk reggeltől estig a nagy hajókon?

Ebbe az izgalmas közegbe, a luxus óceánjárók világába kalauzolja olvasóit Az Utazó Könyvtár kiadványa a Luxus az óceánon című könyv, amely nem a leggazdagabbak kiváltságairól szól, hanem egy olyan, egyre népszerűbb és mind többek által elérhető utazási formáról, amit nem elsősorban az ára, hanem a minősége miatt tarthatunk luxusnak. Méghozzá sokak által megfizethető luxusnak.

A nagy vizeken nem a megérkezés, hanem az utazás élménye a lényeg.

Tartalom

Tudta Ön, hogy hány utast szállít a világ legnagyobb luxus óceánjárója? Hogy hányféle szórakozási lehetőséget kínálnak a cruiserek az óceánon? Hogy mibe kerül egy ilyen több emeletes vízi kisváros? Hogy milyen finomságokat kóstolhatunk reggeltől estig a nagy hajókon?

Ebbe az izgalmas közegbe, a luxus óceánjárók világába kalauzolja olvasóit Az Utazó Könyvtár  kiadványa a Luxus az óceánon című könyv, amely nem a leggazdagabbak kiváltságairól szól, hanem egy olyan, egyre népszerűbb és mind többek által elérhető utazási formáról, amit nem elsősorban az ára, hanem a minősége miatt tarthatunk luxusnak. Méghozzá sokak által megfizethető luxusnak.

Amikor egy több emeletes, úszó wellness szállodával és egyben szórakoztatóközponttal, vagyis egy óceánjáróval – cruise shippel –, útnak indulunk, ma már messze többet kapunk annál, minthogy A pontról B – vagyis inkább B,C,D,E,F,G,H – pontra eljutunk. Hiszen hol van már az az idő, amikor az emberek azért szálltak hajóra, hogy az, a kor lehetőségeihez mérten a lehető leggyorsabban elvigye őket a célállomásra.

Akik ma mondjuk az angliai Southamptonban izgatottan hajóra szállnak, egy hét múlva, boldogságtól sugárzó arccal érkeznek meg – ugyanoda. Mert a hajó több izgalmas várost érintve, ötcsillagos, mozgó szállodaként viszi utasait egy pihentető, ugyanakkor felfedező körutazásra. Mert a ma embere, aki a földön és a levegőben szupergyors járműveken halad, nem a sebességre vágyik az óceánon. Hanem a nagy kékség végtelen látványához kötődő megnyugvásra, a család minden tagja számára érdekes, helyben élvezhető szórakoztatásra és a profi kényeztetésre a nap minden szakában.

A luxus felszereltségű óriás hajókon mindez egy helyen adott. Az óceánjárók egyre növekvő népszerűségének titka ugyanis az, hogy a nagy vizeken nem a megérkezés, hanem az utazás élménye a lényeg. Nem véletlen, hogy az amerikai turisták jó része – különösen az idősebb korosztály tagjai a közeli, karibi szigetvilágban – akár több hétre is úgy indul útnak, hogy le sem száll a vízen úszó luxusszállodáról. Igaz, a szokások változnak: az óceánjárók célközönsége ma már inkább az aktív fiatalabb korosztály. Különösképpen a családok, akik mindent fel akarnak fedezni. De a biztosra törekvő hajótársaságoknál, így is minden generáció számára testreszabott programok sora biztosított a fedélzeten.

Nézzen bele könyvünkbe, az alábbi képekre kattintva, és ha elnyerte tetszését, rendelje meg tőlünk most, kedvezményes áron!

  • Ár: 6.800 Ft – MOST 30% kedvezménnyel: 4.760 Ft
  • Terjedelem: 152 oldal
  • Méret:
  • Borító: keménytáblás, cérnafűzött
  • Szerző: Érsek M. Zoltán

Lapozz bele!

Megrendelés

  • Megrendelés telefonon

Telefonon történő megrendelés esetén kérjük, hívja kollégánkat: +36706392533

  • Megrendelés e-mailben

Megrendelését e-mail-ben is elküldheti az alábbi címre: azutazo@azutazo.hu

  • Online megrendelés

Az online megrendeléshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! A megrendelés beérkezését követően 2 munkanapon belül a csomagot postára adjuk. A csomag díját rendezheti banki előreutalással (bankszámlaszámunk: Vasárnapi Plusz Kft., 10401196-50526589-50711000) vagy utánvéttel!

Postai utánvétBanki átutalás

Név*

Email cím*

Szállítási cím*

Számlázási név

Számlázási cím

Telefon*

Megjegyzés

A megrendeléssel elfogadja a vásárlási feltételeket >>